Davines Alchemic Shampoo Copper 280ml

Ikke på lager
Tilbudspris 214,50  DKK Regulær pris 275,00  DKK

Davines Alchemic Shampoo Copper er den perfekte shampoo til dig med kobberfarvet og køligt rødt hår. Den skånsomt rengør og intensiverer hårfarven i både naturligt og farvet hår, samtidig med at den tilfører fugt og næring.

Gratis fragt ved køb over 399,-

Davines Alchemic Shampoo Copper er din genvej til at bevare og intensivere din smukke kobberfarvede og kølige røde hårfarve. Den skånsomt rengørende shampoo er dedikeret til hårfarver med lysebrune nuancer og er beriget med milde overfladevirkende pigmenter, der fremhæver og forstærker nuancer i både naturligt og farvebehandlet hår.

Ud over at intensivere hårfarven tilfører Alchemic Shampoo Copper også fugt, pleje og næring til håret. Den indeholder mælkeproteiner, vitaminer og udtræk fra oliven, der arbejder sammen om at pleje, fugte og beskytte dit hår, så det efterlades silkeblødt og velplejet.

Påfør en passende mængde shampoo i vådt hår og massér det godt ind i hovedbunden og håret, indtil det skummer. Skyl derefter håret grundigt.

 

3 Gode Grunde til at Købe Davines Alchemic Shampoo Copper

  1. Farveopfriskende: Få en langvarig og intens hårfarve med denne shampoo, der skånsomt rengør og intensiverer farven i kobberfarvet og køligt rødt hår.
  2. Fugtgivende Pleje: Den beriget med mælkeproteiner, vitaminer og olivenekstrakt, hvilket tilfører fugt, pleje og næring til dit hår, så det efterlades silkeblødt og velplejet.
  3. Miljøvenlig: Davines Alchemic Shampoo Copper indeholder op til 98% bionedbrydelige ingredienser og op til 95% naturlige ingredienser samt er fri for parabener, sulfater og silikone, hvilket er godt for både dit hår og miljøet.