Davines Alchemic Conditioner Golden 250ml

På lager
Tilbudspris 230,10  DKK Regulær pris 295,00  DKK

Davines Alchemic Conditioner Golden er en farvet balsam baseret på mælkeproteiner, der plejer og fugter håret. Den intensiverer både farvet og naturligt hår, giver dybdegående glans og styrker hårets struktur

Gratis fragt ved køb over 399,-

Davines Alchemic Conditioner Golden er den ideelle conditioner til dig med gyldent hår. Den farvede balsam er baseret på mælkeproteiner, der ikke kun intensiverer farven i både farvet og naturligt hår, men også plejer og giver dybdegående fugt til håret. Med Alchemic Conditioner opnår du en smuk hårfarve, der forbliver farverig og glansfuld i længst mulig tid.

Den unikke formel i Alchemic Conditioner trænger dybt ind i håret, hvor den beskytter og tilfører essentiel fugt, pleje og næring. Resultatet er et velplejet og blødt hår med en smuk, intens hårfarve, der holder.

Efter brug af shampoo, fordel rigeligt med conditioner i nyvasket vådt hår. Lad produktet virke i 5 til 8 minutter, så det får mulighed for at pleje og intensivere hårfarven. Skyl herefter grundigt med varmt vand.

 

3 Gode Grunde til at Købe Davines Alchemic Conditioner Golden

  1. Intensiv Farve: Plej dit gyldne hår med en conditioner, der intensiverer og forlænger farven i både naturligt og farvebehandlet hår.
  2. Fugtgivende Pleje: Mælkeproteinerne i balsammen tilfører fugt og pleje, der styrker hårets struktur og efterlader det blødt og velplejet.
  3. Langvarig Glans: Oplev dybdegående glans, der giver dit hår en smuk og glansfuld finish, som holder længe